Om os

Om virksomheden

Om Crystal Rent

Med mere end 11 års ekspertise på området er vi eksperter i at sikre kundetilfredshed. Som kunde er du derfor sikret de største resultater. Vores hovedkvarter er i Esbjerg, Danmark. Vi opfylder vores forpligtelse til at give vores kunder fremragende rengøring, der er grundig og pletfri samt førsteklasses service.

At tilbyde den højeste kvalitetsservice til en fair og konkurrencedygtig pris er virksomhedens ledende princip. Private boliger, arbejdspladser og spisesteder er alle blevet gjort rent af os tidligere. Du vil ikke modtage underordnede rengøringstjenester, bare fordi vi opkræver mindre. Vi er kendt for at have højt kvalificerede eksperter og uddannede medarbejdere med mange års erfaring i rengøringsbranchen.

Hver service, vi leverer, er rettet mod at sikre kundetilfredshed. Fordi vi tilbyder en så konkurrencedygtig pris og den mest upåklagelige service i branchen, fortsætter vores kunder med at arbejde med os på projekter.

Vi synes, at produktive medarbejdere er glade. Vi bruger faste assistenter og en inspektør hos vores kunder, og vi yder rimelige kompensationer og arbejdsforhold til vores personale, der har erfaring med professionel rengøring.

Både erhvervs- og boligrengøring er fleksible hos os. Udover fastlagte aftaler er vi også parate til at imødekomme specifikke krav. For eksempel kan vi levere en komplet rengøringsservice til private boliger, virksomheder og restauranter, herunder trappevask, vinduespudsning og tæpperens.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 31 38 11 08 eller send en mail til office@crystalrent.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 31 38 11 08
office@crystalrent.dk