Rengøring i private hjem

Privat rengøring

En grundig rengøring kan forenkle dit liv og give din familie et mere sundt levemiljø. Vores hjemmerengøringspersonale vil rense alle rum i dit hus og få det til at se dejligt og organiseret ud. Badeværelset, køkkenet, almindelige områder og nogle få soveværelser rengøres som en del af de grundlæggende rengøringsprocedurer, der tilbydes af hjemmerengøring.

Fordi vi leverer kvalitetsrengøring til konkurrencedygtige priser, vil vores kunder blive helt glade. Således vil din ejendom blive undersøgt af vores dygtige rengøringsassistenter, som vil søge efter de områder med mest forurening. Et rengøringsprogram med alle faser, detaljer og en forsyningsliste vil blive lavet af dem.

I henhold til dine specifikationer og i henhold til din tidsplan udfører vi rengøringen. Uanset din livsstil eller branche, kan det være en fordel for dig at ansætte vores rengøringstjenester. Derudover skal du huske på, at alle rengøringsprodukter er inkluderet i prisen på vores rengøringstjenester, så du er ikke ansvarlig for at købe dem.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 31 38 11 08 eller send en mail til office@crystalrent.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 31 38 11 08
office@crystalrent.dk