Kontorrengøring

Rengøring på kontoret

At yde i høj grad og med professionalisme, arbejder vores kontorrengøringsspecialister hårdt på at yde kontorrengøring. Vores mål er at gøre kontorrengøring tilgængelig for alle, og vi har en fleksibel prisstruktur for at opnå dette. Vi gør alt for at imødekomme vores kunders tidsplaner for at undgå at forstyrre deres arbejdsdage. Vi bruger kun de mest moderne teknikker, udstyr og rengøringsmidler, da vi bekymrer os om vores kunders sundhed og sikkerhed.

Inden rengøring inspicerer vores personale kontorlokalet grundigt og laver en tjekliste over alle nødvendige procedurer for aftørring, skrubning, desinficering og støvsugning. Selv de svært tilgængelige områder, der ikke har fået den nødvendige pleje, fejer, polerer og tørrer vi af. På grund af vores store erfaring, hjælper vi med:

  • rengøring og aftørring af kontorudstyr
  • rengøring af køkkenmaskiner
  • grundlæggende badeværelsesrengøring
  • gulvfejning og polering
  • komplet tæppesugning.
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 31 38 11 08 eller send en mail til office@crystalrent.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

(+45) 31 38 11 08
office@crystalrent.dk